ABL beveiliging

ABL BEVEILIGING

U wilt het inbrekers zo moeilijk mogelijk maken om uw huis of pand binnen te komen. ABL beveiliging helpt u daarbij, met advies, verkoop en montage van mechanische en bouwkundige beveiliging. Wij zorgen er dus ook voor dat onbevoegden geen toegang krijgen en dat bewoners en andere gebruikers van gebouwen kunnen vluchten in geval van nood.

INBRAAKWEREND HANG- EN SLUITWERK

ABL beveiliging levert hang- en sluitwerk dat voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Veiligheidssloten met het SKG-keurmerk bijvoorbeeld, die minimaal drie minuten inbraakwerend zijn. Ook anti-inbraakstrippen, raamvergrendelingen en spijlen (doorklimbeveiliging) helpen om inbraak te voorkomen.

TOEGANGSCONTROLE OP DEURNIVEAU

ABL beveiliging regelt ook uw toegangscontrole en het openen van deuren met bijvoorbeeld een telefoon. Wij zien in de markt steeds meer vraag naar elektronische slimme deuroplossingen. Daarom leveren wij ook steeds meer (stand-alone) oplossingen op deurniveau. Voor bekabelde oplossingen werken wij samen met een erkend installateur.

CERTIFICERING

Wie maatregelen neemt tegen inbraak, krijgt bij een aantal verzekeraars korting op de premie van de inboedelverzekering of een betere dekking. Om in aanmerking te komen voor de verzekeringsvoordelen, moet uw huis voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) of aan de BORG-norm. ABL-beveiliging helpt u graag om zo’n certificaat te verkrijgen.

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.