S2 meerpuntsluiting E2M E610

S2 E2M E610 meerpuntsluiting

De E2M E610 meerpuntsluiting van S2, is een 3 punts motorslot dat automatisch vergrendeld zodra de deur dichtvalt. Hierdoor kan u nooit meer vergeten de deur op slot te draaien. Het slot kan van binnenuit altijd ontgrendeld worden met de kruk, hierdoor is dit slot vluchtweg veilig. Van buitenaf kan het slot op verschillende manieren ontgrendeld worden, denk hierbij aan een handzender of een  toegangscontrolesysteem, maar dit slot kan ook nog worden geopend met de normale sleutel.

 

Toepassingen S2 E2M E610

Deze elektronische meerpuntssluiting is in verschillende situaties toe te passen. Dankzij zijn krachtige motor, ontgrendeld dit slot binnen een aantal seconden. Vaak is er de wens van een VvE dat er een deurautomaat geplaatst wordt op de toegangsdeuren van het appartementencomplex. Deze buitendeur moet wel goed beveiligd zijn, aangezien hij toegang verleent tot het complex. Hier is de S2 meerpuntsluiting een geschikte oplossing voor, aangezien dit slot motorisch wordt ontgrendeld, is hij eenvoudig te koppelen aan een deurautomaat.

 

Deze sloten kunnen ook toegepast worden in combinatie met een toegangscontrolesysteem. Indien het gewenst is om een buitendeur af te sluiten met een 3 punt sluiting, kan er gekozen worden voor een 3 punt motorslot.

 

Heeft u een vraag over de verschillende toepassingen van dit slot, neem dan gerust contact met ons op.

 

Specificaties S2 E2M E610

Afmetingen S2 E2M E610 meerpuntsluiting

  • SKG*** gekeurd
  • Voeding 24 Volt DC
  • Geen vrijloopcilinder benodigd
  • Te koppelen aan verschillende systemen
  • Paniekkruk aan de binnenzijde
  • Voldoet aan de NEN-EN179
  • L/R toepasbaar
 
 

ABL Beveiliging

Naast het leveren van deze motorsloten kan ABL Beveiliging ze ook monteren. Ook bij storing van een motorslot kunt u terecht bij ons. Voor vragen of advies staan wij u graag te woord.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de S2 motorsloten kunt u contact opnemen via het contactformulier of bel naar: 0318-481432. Vraag voor de prijs van dit slot gratis een offerte aan. 

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.