A1 Grendel

De A1 grendel ook wel BB Lock is een elektromechanisch veiligheidsslot dat zeer robuust is. De grendel is ‘hufterproof’: bestand tegen agressieve inbraakpogingen en vandalisme. Het A1-slot wordt gebruikt in situaties waar veiligheid en toegangscontrole zeer belangrijk zijn. Denk aan banken, juweliers, diamantzaken, kazernes, gevangenissen, ambassades enzovoorts.


Offerte aanvragen Contact >>

Elektrisch en handmatig te besturen 

Vrijwel elk toegangscontrole systeem is te combineren met de A1 grendel. U ontgrendelt het slot met een drukknop of een kaartlezer, via een codetableau of door biometrie. De grendel wordt bediend door een zeer krachtige elektromagneet die garant staat voor een zeer snelle vergrendeling of ontgrendeling. U kunt de A1 grendel laten ontgrendelen bij uitval van stroom, maar ook juist vergrendelen bij spanningsuitval (arbeidsstroom). Valt de stroom uit, dan opent u het slot gewoon met een sleutel.

A1 modellen

De A1-reeks bestaat uit verschillende modellen. Er zit vast een passende voor u bij. Met het A1-slot voldoet u aan de wettelijke normen voor nood- en paniekuitgangen. De kruksloten beschikken over de certificaten EN179 (vluchtdeuren) en EN1125 (paniekdeuren).

                

ABL Beveiliging

Naast het leveren van populaire sloten kan ABL Beveiliging deze ook monteren. Ook bij storing van een populair slot kunt u terecht bij ABL Beveiliging. Voor een vraag of advies staat ABL Beveiliging u graag te woord.

Meer informatie

Voor meer informatie over populaire sloten kunt u contact opnemen via het contactformulier of bel naar: 0318-481432. Vraag voor de prijs van een populair slot gratis een offerte aan.


Offerte aanvragen Contact >>

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.