Beveiligingsadvies

Bij ABL beveiliging geven we advies over de beveiliging van uw woning of (bedrijfs)pand. Dat kan ad-hoc advies zijn, maar ook een plan om uw organisatie de komende jaren systematisch veiliger te maken. Hoe dan ook: u krijgt maatwerk. Wilt u weten welke mechanische en bouwkundige beveiliging u in uw bestek moet opnemen? Wat u aan de beveiliging van uw woning met doen om in aanmerking te komen voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)? Hoe u de verzekeringseisen kunt nakomen met betrekking tot uw bedrijf (BORG)? Hoe u stap voor stap uw organisatie veiliger maakt?

BEVEILIGINGSADVIES

Wij adviseren u graag over de beveiliging van uw woning, bedrijfspand of ander gebouw. Omdat u anders bent dan de buurman, geven wij beveiligingsadvies dat precies aansluit bij uw situatie en wensen. Deze brengen we dus eerst samen met u in kaart.

BEVEILIGINGSPLAN

De verzekering stelt eisen aan en de brandweer ook. Hoe brengt u die in balans met uw eigen eisen en wensen? ABL beveiliging schrijft voor u het bestek voor de beveiligingsinstallatie. Dan weet u zeker dat u na de bouw of renovatie niet met een onwerkbare situatie zit.Of het nu nieuwbouw betreft of bestaande bouw: wij zorgen ervoor dat uw beveiligingsinstallatie voldoet aan de eisen van de verzekering, dat het toegangscontrolesysteem goed werkt, dat vluchtwegen daar zitten waar u ze hebben wilt en dat meldingen keurig worden opgevolgd. Uw veiligheid is het belangrijkste wat er is. Daarom werken wij ook samen met erkende meldkamers en installateurs. Want u heeft alleen iets aan een goed advies als het goed wordt uitgevoerd.

VEILIGHEIDSTIPS

Voorkomen is beter dan genezen. Zeker als het om inbraak en diefstal gaat. Wij geven u graag wat tips om narigheid te voorkomen. Bekijk onze  tips voor een veilig huis of onze tips voor bedrijfsveiligheid.

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.