ABL BEVEILIGING

Advies

Bij ABL beveiliging geven we advies over de beveiliging van uw woning of (bedrijfs)pand. Dat kan ad-hoc advies zijn, maar ook een plan om uw organisatie de komende jaren systematisch veiliger te maken. Hoe dan ook: u krijgt maatwerk.Wilt u weten welke mechanische en bouwkundige beveiliging u in uw bestek moet opnemen? Wat u aan de beveiliging van uw woning met doen om in aanmerking te komen voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)? Hoe u de verzekeringseisen kunt nakomen met betrekking tot uw bedrijf (BORG)? Hoe u stap voor stap uw organisatie veiliger maakt?

Maak een afspraak

 

 

BEVEILIGINGSADVIES

Wij adviseren u graag over de beveiliging van uw woning, bedrijfspand of ander gebouw. Omdat u anders bent dan de buurman, geven wij beveiligingsadvies dat precies aansluit bij uw situatie en wensen. Deze brengen we dus eerst samen met u in kaart.

 

BEVEILIGINGSPLAN

De verzekering stelt eisen aan en de brandweer ook. Hoe brengt u die in balans met uw eigen eisen en wensen? ABL beveiliging schrijft voor u het bestek voor de beveiligingsinstallatie. Dan weet u zeker dat u na de bouw of renovatie niet met een onwerkbare situatie zit.Of het nu nieuwbouw betreft of bestaande bouw: wij zorgen ervoor dat uw beveiligingsinstallatie voldoet aan de eisen van de verzekering, dat het toegangscontrolesysteem goed werkt, dat vluchtwegen daar zitten waar u ze hebben wilt en dat meldingen keurig worden opgevolgd.Uw veiligheid is het belangrijkste wat er is. Daarom werken wij ook samen met erkende meldkamers en installateurs. Want u heeft alleen iets aan een goed advies als het goed wordt uitgevoerd.

 

VEILIGHEIDSTIPS

Voorkomen is beter dan genezen. Zeker als het om inbraak en diefstal gaat. Wij geven u graag wat tips om narigheid te voorkomen. Bekijk onze  tips voor een veilig huis of onze  tips voor bedrijfsveiligheid.

neem contact op

Vragen of onduidelijkheden? Neem contact op door middel van het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.