ABL BEVEILIGING

(Automatische) Deurdrangers

Een automatische deurdranger dient ervoor te zorgen dat een deur automatisch sluit. Een automatische deurdranger zorgt ervoor dat de deur ook elektrisch aangestuurd kan worden. Daarnaast zijn er vrijloopdrangers of drangers met een elektromechanische vastzetinrichting drangers die aangesloten kunnen worden op de brandmeldcentrales, of door een directe aansturing van een rookmelder. Een automatische deurdranger kan volledig aangepast worden op uw behoefte. 
Offerte aanvragen  Contact >>

Deurdrangers van ABL beveiliging

De drangers van ABL beveiliging zijn geschikt voor dubbele deuren, vluchtdeuren en nog veel meer. Als specialist kijken we bij het plaatsen van automatische deurdrangers, naar de zwaarte van een deur, of het een binnen of buitendeur is en welke handelingen de automaat moet verrichten. Automatische deurdrangers zorgen voor een juiste sluiting van de deur op ieder moment. De optie voor een openhoudfunctie houdt in dat de deur in de open stand vastgezet kan worden. 

Automatische deurdranger op maat

Wij zorgen ervoor dat u uw deurdranger exact naar wens krijgt. Hierin maken wij onderscheid in prijs, de situatie waarin deze komt, het type deur en de aan te sluiten elementen. Er zijn verschillende soorten deurdrangers: 

Mechanische drangers zorgen voor een juiste sluiting van de deur op ieder moment, de optie voor een openhoudfunctie houdt in dat de deur in de openstand vastgezet kan worden.

 

Als merkonafhankelijke specialist kijken wij niet zozeer naar de merken die de we verkopen, maar de nodige oplossingen. Naast ons advies, bieden we een vakkundige montage aan en waar het wenselijk is, het onderhoud. 

Deurdranger installeren

ABL beveiliging levert alle soorten drangers van merken zoals Entrematic, Assa Abloy, Besam, Dorma en Geze. Wij adviseren u bij het aankopen van een automatische deurdranger te kijken naar welke dranger in de situatie geschikt is. De prijs wordt namelijk door meerdere factoren bepaald. Denk bijvoorbeeld aan de levensduur, het onderhoud en het aantal storingen. Wij vertellen u graag over de verschillende systemen en adviseren u over toepassing van (automatische) drangers in uw situatie.

 

Offerte aanvragen  Contact >>

Stel vrijblijvend je vraag

Zijbalk | Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.