Borg bouwkundige beveiliging

BORG BOUWKUNDIGE BEVEILIGING B1/B2/B3

ABL beveiliging is een borg bouwkundig beveiligingsbedrijf. Ons specialisme zit in het tegenhouden van ongewenste bezoekers. Hierbij wordt gekeken naar wanden, deuren, ramen en het hang en sluitwerk. Wanneer de beveiliging op het gewenste niveau wordt gebracht, kan een Borg opleverbewijs of certificaat worden afgegeven. Bel ons

KLASSE B1, B2 OF B3

Afhankelijk van de bepaalde risicoklasse wordt gekozen voor het niveau van deze beveiliging. Hier wordt onderscheid gemaakt in B1 (3 minuten inbraakwerend), B2 (5 minuten inbraakwerend) en B3 (10 minuten inbraakwerend). De Borg risicoklasse wordt bepaald aan de hand van de waarde van de goederen, en de attractiviteit (dus of iets makkelijk mee te nemen en makkelijk te verhandelen is).

BORG COMPARTIMENTERING CM1, CM2 OF CM3

Er kan ook gekozen worden voor een compartimentering van de te beveiligen goederen/diensten. Redenen hiervoor zijn: Het hele pand is niet bouwkundig te beveiligen conform de B eisen. Het betreft een klein deel van de te beveiligen goederen. De kosten van compartimentering zijn veel lager dan het complete pand beveiligen. De Eisende partij wil een 2e barrière hebben.

PARTNER WORDEN?

Elektrotechnische beveiligingsbedrijven besteden vaak het bouwkundige deel uit aan ABL beveiliging. Niet omdat zij niet bouwkundig mogen certificeren, maar omdat hierin vaak een kennispartner wordt gezocht. In deze situaties zorgt ABL beveiliging voor een bouwkundig opleverbewijs en de elektrotechnische partner voor een opleverbewijs alarminstallatie. Samen vormen deze 2 delen het complete certificaat.

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.