Breeam borg bouwkundig opleverbewijs

BREEAM MAN8 BORG

In de Management 8 voorschriften van de BREEAM certificering komt de beveiliging aan bod. Als bouwkundig specialist kunnen we u helpen met het realiseren van het bouwkundig opleverbewijs BK1 (oud B0) BK2 (oud B1) BK3 (oud B2) of zelfs BK4 (oud B3).

ADVISEUR BREEAM MAN 8 BORG BOUWKUNDIGE BEVEILIGING:

Het beste is om in het voortraject meegenomen te worden, om te kijken wat de mogelijkheden zijn. De hoogste eis is niet altijd haalbaar, omdat de functie van het pand het niet toelaat. In het voortraject kan dan al praktisch gekeken worden naar de bouwkundige mogelijkheden. Op deze manier kunnen we er zeker van zijn, dat de uiteindelijke bouwkundige staat voldoet aan de gestelde normering.

OPLEVERBEWIJS BORG BOUWKUNDIG AANLEVEREN

Ook zonder in het voortraject te zijn meegenomen, kunnen wij een Borg opleverbewijs afgeven. We komen dan op locatie, en inventariseren of de situatie voldoet aan de vraagstelling (BK2) vaak. Na deze opname, wordt een korte verslaglegging overhandigt waarin staat of het voldoet en/of waarin staat wat niet voldoet. Soms dient er nog extra documentatie overhandigt te worden, waarna het opleverbewijs uitgeschreven kan worden.

 

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.