Deurautomaat

DEURAUTOMAAT

Een deurautomaat zorgt voor het elektrisch openen en sluiten van de deur. Een andere benaming hiervoor is een elektrische dranger.

DEURAUTOMATEN IN ELKE SITUATIE:

Deurautomaten van ABL beveiliging kunt u helemaal naar wens krijgen. Deze deurautomaten zijn geschikt voor dubbele deuren, lage kozijnen, vluchtdeuren etc. Maar als specialisten kijken we ook naar de zwaarte van de deur, het aantal handelingen dat de automaat moet verrichten, of het een binnen of buitendeur is, etc. Kortom een deurautomaat van ABL beveiliging betekend een goede oplossing.

DEURAUTOMAAT VAN een merk naar keuze

Als merkonafhankelijke specialist verkopen wij deze automaten van diverse merken. Hierbij moet u denken aan deurautomaten van Besam, Dorma, Entrematic, Ditec, Assa abloy, etc. Daarnaast onderhouden we ook andere merken zoals Faac, Kemko en Kone.

Deurautomaat trekkend Deurautomaat dubbele deur

EN16005

Deurautomaten van ABL beveiliging voldoen aan de EN16005 normering. Tijdens het offerte traject kunt u aangeven of u hier gebruik van wilt maken. Afhankelijk van de situatie zijn er dan een aantal elementen verplicht: veiligheidssensoren, vingerbeschermingen bij de scharnieren, onderhoud, etc.

 

EN16005 normering

WAAROM EEN DEURAUTOMAAT VAN ABL BEVEILIGING:

–  Als specialist weten we, wat we moeten toepassen.

–  Als merkonafhankelijke partij, hebben we geen voorkeur om een merk te verkopen, maar              een oplossing

–  U heeft één aanspreekpunt voor alle elementen

–  Ook elektronische sloten past ABL beveiliging in eigen beheer toe.

–  U maakt gebruik van ons advies, een vakkundige montage, de nazorg, en waar wenselijk              het onderhoud.

MEER INFORMATIE

Nog vragen over dit product? Wilt u een offerte voor een deurautomaat? Voor advies, levering en/of montage zijn wij u graag van dienst. Mail naar info@ablbeveiliging.nl of bel 0318 48 14 32.

 

PRIJS DEURAUTOMAAT

De prijs van een deurautomaat is afhankelijk van diverse componenten. Wanneer u onderstaand formulier invult, dan nemen wij contact met u op, om u in dit offerte traject te begeleiden.

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.