Draadloos toegangssysteem

Met een draadloos toegangssysteem krijgt u grip op de toegang van uw pand. Ook bespaart u op hoge installatiekosten, en hoeft u geen draden ‘weg te werken’. Een draadloos toegangscontrole systeem biedt u ook flexibiliteit, omdat u gemakkelijk toegangscontrole op een deur kunt installeren, of juist verwijderen. Vooral bij bestaande bouw wordt steeds vaker de voorkeur gegeven aan een draadloos toegangssysteem.  

 

 

U hoeft u geen zorgen meer te maken, over wie allemaal een sleutel heeft, en wanneer zij deze gebruiken. Als u voor een systeem met software kiest, kan u online zien wie, waar en wanneer naar binnen is geweest. Ook kan u makkelijk tags toevoegen of verwijderen. 

 

    Draadloos toegangssysteem

 

Draadloos toegangssysteem – OFFLINE

Dit systeem werkt geheel zelfstandig, en zonder netwerkverbinding. U kunt het systeem direct op de deur plaatsen en er is geen bekabeling nodig. Een offline draadloos toegangscontrolesysteem is handig voor kleinschalige omgevingen, en ruimtes waarin bekabelen moeilijk gaat. 

 

Het is ook een relatief voordelige oplossing voor bestaande situaties. Er kan gekozen worden tussen beheer met programmeerkaarten, of met beheer d.m.v. software. Met beheer via de software worden er programmeertools bijgeleverd, hiermee kan u de data van de computer overdragen naar de hardware componenten.

 

Draadloos toegangssysteem – ONLINE

Een online systeem geeft permanente controle. U kunt autorisaties online aanpassen, u kunt snel reageren bij Draadloos toegangssysteem online kaartverlies, en u heeft constant zicht op wat er in het gebouw gebeurt. Daarnaast zijn de kosten laag, omdat u op bekabeling en montagekosten bespaart.

n de software vindt u een live overzicht, in dit overzicht staan alle audits van wie, waar en wanneer naar binnen is geweest. Ook wordt de batterij status van de deuren weer gegeven.

 

ABL Beveiliging

Naast het leveren van draadloze toegangscontrolesystemen, kan ABL Beveiliging deze ook monteren. Ook bij storing met een draadloze toegangscontrole systeem kunt u bij ABL Beveiliging terecht. Voor een vraag of advies staat ABL Beveiliging u graag te woord.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over draadloze toegangscontrolesystemen kunt u contact opnemen via het contactformulier of bel naar: 0318-481432. Vraag voor de prijs van een draadloos toegangscontrolesysteem gratis een offerte aan.

https://saltosystems.com/nl-nl/technologieplatformen/proaccess-spaceeen /

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.