Ecliq elektronisch sluitsysteem

ECLIQ ELEKTRONISCH SLUITSYSTEEM

Met het elektronisch sluitsystem “Ecliq” heeft u een toekomst vast sluitplan. Per sleutel en per deur kunt u aangeven wie/waar naar binnen kan. Elke sleutel of cilinder is identiek, wat wil zeggen dat deze door elkaar gebruikt en herbruikt kunnen worden. Efficient en effectief. 

DE ECLIQ SLEUTEL

Iedere gebruikerssleutel is identiek. Aan de sleutel worden rechten meegegeven. Daarnaast kan de sleutel uitgelezen worden op de laatste 100 handelingen. De batterij zit bij dit systeem in de sleutel waar dit bij de meeste andere systemen in de cilinder zit. Voordeel hiervan is dat er niemand verantwoordelijk dient te zijn voor het vervangen van de batterijen in de cilinders.

De sleutels zijn IP67 – Batterij gaat tot circa 30.0000 handelingen mee –

ECLIQ BLUETOOTH SLEUTEL

De bluetooth sleutel is met name toepasbaar voor personen, die zelden op een bepaalde locatie moeten zijn. Denk aan service/storingsbedrijven, die op allerlei diverse lcoaties moeten zijn. De smartphone dient als updatepunt naar de bluetooth sleutel. Aan de sleutel worden dan de juiste rechten meegegeven om de deur te kunnen openen.

ECLIQ CILINDERS:

Ecliq biedt als oplossing in de deur de cilinder aan. Ook in Keso profiel / scandinavisch ovaal, lockersloten etc, is dit te leveren. Daarnaast is het toepasbaar in hangsloten. Met een extra stofkap kan dit product zelfs in de robuustere omgeving tot zijn recht komen. De cilinders zijn per 5mm verlengbaar. Daarnaast zijn deze te verkrijgen met de optie SKG.

BuitenzijdeBinnenzijde
standaard cilinderElektronischknop (vluchtweg)
Dubbele cilinderElektronischMechanisch
Dubbel elecktronischElektronischElektronisch
Halve cilinderElektronischNiets (halve cilinder

ECLIQ BEHEER:

Bij eCliq kan gekozen worden voor lokaal beheer, of via een web manager (cloud versie).  Standaard wordt de optie met lokaal beheer aangeboden. Bij de software wordt een programmeerunit geleverd, waarmee u de sleutels kunt updaten. Daarnaast wordt er een programmeersleutel geleverd, waarmee de cilinders zijn te updaten.

In de cloud versie is het mogelijk om gebruik te maken van de bluetooth sleutels. Gebruikers kunnen dan via de telefoon, rechten aan de sleutel geven. De sleutel kan dus vanaf iedere locatie (mits internet voorhanden), voorzien worden van de juiste rechten.

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.