Elektronische sluitplaat

ELEKTRONISCHE SLUITPLATEN

Wanneer je een deur door middel van een deurautomaat open wil kunnen sturen, moet je de schoot of de schoten van het slot vrij maken van het kozijn. Dit is te regelen met een elektrische sluitplaat, die in het kozijn wordt geïnstalleerd.

Wij bieden vele verschillende elektronische sluitplaten en mogelijkheden aan. Onze ervaring leert dat elektronische sluitplaten veel opties en specifieke eigenschappen hebben waardoor je al snel de weg kwijt raakt. Laat je door ons helpen de juiste oplossing te vinden.

STROOMTOEVOER ELEKTRISCHE SLUITPLATEN

Er zijn veel verschillende soorten sluitplaten, belangrijk is om eerst te bepalen wat voor stroomsoort je wilt hebben. Hierbij gaat het om arbeidsstroom of ruststroom.

Allereerst de A5000 serie dit is de mini serie, daarin bestaan 2 mogelijkheden: De A5000 en de A5300.

A5000 houdt in dat de elektrische sluitplaat wordt aangestuurd door arbeidsstroom.
A5300 houdt in dat de elektrische sluitplaat wordt aangestuurd door ruststroom.

De standaard maat valt onder de A7000 serie ook hiervoor geldt dat wanneer het 2de cijfer in het serienummer een 3 betreft het gaat om een ruststroom aangestuurde sluitplaat.
Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt tussen de A7300 en de A7301, de 1 staat voor met signalering. Ook dit geldt voor elke serie.

Voorbeeld: A5301 dit is dus een mini serie van de elektrische sluitplaatjes, met signalering, en deze wordt aangestuurd door middel van ruststroom.

A5300 houdt in dat het elektrische sluitplaatje geen signalering heeft, en aangestuurd wordt door middel van ruststroom.

Ben je opzoek naar de standaard elektronische sluitplaat?

SOORTEN / TYPES

Er zijn meer verschillende types dan alleen de A5300 en de A7300 serie, zo zijn de volgende series beschikbaar:

A5000                  A5300
A5010                  A7300
A7000                  FT200
A7010                  FT500

WAT KAN ABL BEVEILIGING VOOR U BETEKENEN?

Wij van ABL zijn gespecialiseerd in mechanische en bouwkundige beveiliging. Wij helpen je graag aan het juiste product, bij twijfel over welk product je moet bestellen zijn wij je graag van dienst. Ben je opzoek naar een specifieke elektronische sluitplaat of naar een totaaloplossing? Laat het os weten en wij denken met je mee.

MEER INFORMATIE / AFSPRAAK MAKEN:

Voor verdere benodigdheden en/of meer informatie neem gerust contact op. Voor advies, levering en/of montage zijn wij je graag van dienst. Mail naar info@ablbeveiliging.nl of
bel 0318 48 14 32.

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.