Fuhr 836

Fuhr 836

Wat voor een soort slot is de Fuhr 836?

De Fuhr 836 is een zelfvergrendelend meerpuntsmotorslot die geschikt is voor o.a. kunststof deuren. De automatische vergrendeling van dit slot gebeurd mechanisch, hierdoor is de kans dat de motor stuk gaat geminimaliseerd.


De ontgrendeling van de Fuhr 836 gebeurd motorisch, dankzij de zeer sterke motoraandrijving ontgrendelt het slot binnen 1 seconden. Dit slot werkt volgens het arbeidsstroom principe en is dus spanningsloos vergrendeld, hierdoor hoeft het slot dus niet continue onder spanning te staan als de deur vergrendeld is.


Toepassingen Fuhr 836

De Fuhr 836 kan toegepast worden in verschillende deurprofielen en in combinatie met verschillende systemen. Dit slot is geschikt voor o.a. kunststof, aluminium en houten deuren, omdat dit slot met magneetcontacten werkt voor de vergrendeling vergrendeld deur pas als alle haken voor de sluitkommen zitten.


Dit slot is te koppelen aan iedere vorm van toegangscontrole en is ook te gebruiken in combinatie met deurautomaten.


Bij bediening van de kruk aan de binnenzijde worden alle schoten ontgrendeld, waardoor een veilige vluchtweg wordt gewaarborgd conform de EN179. Bij toepassing van een duwstang(-balk) kan hij worden ingezet conform de EN1125. Ook blijft het altijd mogelijk om het slot handmatig te ontgrendelen middels de sleutel.


Kenmerken Fuhr 836

Afmetingen Fuhr 836
  • Arbeidsstroom uitvoering (spanningsloos vergrendeld)
  • Anti-flipper schoot + haak, zowel boven als onder in het midden de dag en nachtschoot
  • anti-flipper schoot + haak minimaal bestand tegen 4000N inbraakweerstand
  • Nachtschoot minimaal bestand tegen 5000N inbraakweerstand
  • Voldoet aan de EN179 en is voorzien van een SKG*** keurmerk
  • Wanneer gebruikt in combinatie met een paniekbalk voldoet het slot aan de EN1125

ABL Beveiliging

Bent u opzoek naar een Fuhr 836 of een ander motorslot? ABL Beveiliging helpt u graag verder door middel van advies, levering en installatie van deze componenten. Voor verdere vragen kunt u ook altijd contact opnemen.


Meer informatie

Voor meer informatie over deze sloten kunt u contact opnemen via het contactformulier of bel naar: 0318-481432. Vraag voor de prijs van dit slot gratis een offerte aan.

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.