Fuhr sloten

De Fuhr sloten zijn zelfvergrendelende meerpuntssloten. De sterke, snelle motoraandrijving ontgrendelt binnen een seconde. U kunt de sloten koppelen aan vingerafdruklezers, codetableaus, alarmcentrales enzovoorts maar ook aan een gewone schakelaar. De vergrendeling en ontgrendeling gebeurt weliswaar elektronisch, maar bediening met een sleutel blijft altijd mogelijk.

Fuhr sloten - automatisch vergrendeld slot

Het grote voordeel van de elektronische meerpuntssluiting is, dat het slot altijd vergrendelt zodra de deur in het slot valt. Appartementenbewoners bijvoorbeeld, kunnen niet vergeten om de deur in de centrale hal af te sluiten. Bovendien kunnen inbrekers het slot niet ‘flipperen’. Flipperen is een inbraakmethode waarbij inbrekers doormiddel van een pasje de dagschoot naar binnen duwen.

In appartementengebouwen kan worden opengedaan via de intercominstallatie. Voor bedrijven is het interessant om te weten dat elektronische opening van het slot mogelijk is door bijvoorbeeld afstandsbediening of door middel van een vingerscan. Een elektronische meerpuntssluiting is ook toe te passen in combinatie met deurautomaten.

 

Toepassing Fuhr sloten

De Fuhr sloten kunnen met verschillende deuroplossingen toegepast worden. Denk bijvoorbeeld aan een deurautomaat of een toegangssysteem / intercom. Deze sloten zijn in verschillende uitvoering te verkrijgen, zoals 1 haak boven en onder of 1 haak en een pengrendel boven en onder. Ook zijn deze sloten te verkrijgen met een paniekfunctie, hiermee kan er altijd van binnen uit gevlucht worden. Deze Fuhr sloten kunnen zowel worden toegepast in houten deuren als aluminium profiel deuren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een Fuhr motorslot.

ABL Beveiliging

Naast het leveren van FUHR sloten kan ABL Beveiliging deze ook monteren. Ook bij storing van een FUHR slot kunt u terecht bij ABL Beveiliging. Voor een vraag of advies staat ABL Beveiliging u graag te woord.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over FUHR sloten kunt u contact opnemen via het contactformulier of bel naar: 0318-481432. Vraag voor de prijs van een FUHR slot gratis een offerte aan.

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.