Fuhr smartconnect

Fuhr motorsloten

Motorsloten van Fuhr zijn bekende en erkende elektronische meerpuntsluitingen in de markt. Een motorslot kan in meerdere situaties goed van pas komen, denk aan mensen die tegen klachten van Artrose of reuma aanlopen, voor deze mensen is het vaak pijnlijk of onmogelijk een deur door middel van een sleutel van het slot af te draaien.Ook worden motorsloten vaak gebruikt als een luxe uitrusting om het gemak te vergroten. Zeker met de nieuwe toepassing van Fuhr die het mogelijk maakt het motorslot in een wifinetwerk te betrekken. Is uw huis of pand al uitgerust met een Fuhr motorslot, het SmartConnect systeem is ook toepasbaar op bestaande Fuhr motorsloten.

Fuhr SmartConnect

Het Fuhr SmartConnect systeem bestaat uit een kastje die wordt aangesloten op een stopcontact, via de bijbehorende app wordt het kastje ingesteld op het wifi netwerk. Na de installatie van het aansturingskastje wordt de Führ telefoon app, beschikbaar voor IOS en Android, het beheerprogramma voor de beheerder. In de Fuhr app kunnen de nodige aanpassingen worden gedaan, denk aan het verwijderen/toekennen van gebruikers en deuren, maar ook het inzien van de laatste openingen van elke deur.Het is ook mogelijk om automatische garage deuren aan het systeem te koppelen.

Toepassingen op Fuhr SmartConnect

Fuhr SmartConnect houdt niet op bij de deur alleen, de app maakt het ook mogelijk lampen en andere apparaten te koppelen in het systeem. Zo verandert je woonhuis in een waar SmartHome. 

SmartTouch

Niet meer naar je sleutel grijpen bij aankomst bij de deur?Fuhr SmartConnect maakt het mogelijk om de deur te bedienen door middel van een Touchpad op de deur en een transponder in je broekzak. Weten hoe dit werkt? Neem gerust contact met ons op!

MEER INFORMATIE / AFSPRAAK MAKEN:

ABL beveiliging is de partij op het gebied van toegangen / deuren; of het nu gaat om beveiliging of veiligheid, wij zijn het juiste aanspreekpunt.

Nog vragen over onze systemen, en hoe wij u van dienst kunnen zijn?

U kunt contact opnemen via info@ablbeveiliging.nl of
bellen naar 0318 48 14 32.

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.