HVN elektrische driepuntsluiting

MOTORSLOT HVN 970E EN HVN 971E

MEERPUNTSSLUITING

ELEKTRISCHE MOTORSLOTEN HVN

Elektronische sloten van ABL beveiliging zijn geselecteerd op degelijkheid en een zo groot mogelijke bedrijfszekerheid. Investeren in onze sloten betekend dat uw deur vergrendeld zit. De HVN motorsloten staan bekend om hun weerstand, de vele toepassingen, en de mogelijkheden voor gebruikers.

VERSCHIL EN TOEPASSINGEN HVN 970E, HVN 971E EN HVN 972E

De HVN elektronische motorsloten zijn voorzien van een 3 puntssluiting. De sloten draaien zowel motorisch open als dicht. Afhankelijk van het type deurbeslag kan het slot functioneert het slot op diverse manieren, en is er vrijwel altijd een wenselijke situatie te creëren.  De HVN 971 is voorzien van een paniekzijde. Met het juiste deurbeslag kan de deur dan voldoen aan de Nen-EN179 of Nen-EN 1125. De vele mogelijkheden in voorplaten en maatvoeringen dragen er zorg voor dat ook het achteraf inbouwen van de sloten voor vrijwel geen zichtbare schade zorgt.

TOEPASSINGEN

De HVN motorsloten kunnen toegepast worden in combinatie met automatisch deuropeners / deurautomaten en toegangssystemen zoals intercom, toegangscontrolesystemen, alarmsystemen, domoticasystemen, etc.De motorsloten zijn te plaatsen in vrijwel alle type houten, kunststof en stalen deuren.Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Klik dan hier

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

– zowel rechts als links toepasbaar
– Vrijloopcilinder toepassen

– Te combineren met paniekbalk

– Slotstandsignalering, krukstandsignalering, etc….

– Voldoen aan NEN-EN179 en NEN-EN1125 voor vluchtwegen 

De besturing

 De intelligentie van de HVN sloten zit in de besturing. Met de sturing zijn de volgende schakelingen mogelijk:• Potentiaal vrije aansturing van pulsgevers als, pasleessysteem, codetableaus,  schakelaars etc.

• Automatische dag- of nachtsturing door b.v. een timer of alarmschakeling.

• Aansturing via gebouw – beheersysteem of intercom door middel van een stuurcontact variërend tussen 6 en 24V AC/DC.

• Potentiaalvrij terugmeldcontact ten behoeve van deurstand of sabotage signalering

• Potentiaalvrij terugmeldcontact (puls) van de schootstand. Hiermee is een koppeling op automatische draaideuren mogelijk.

• Geïntegreerde 3 kanaals grafische ontvanger, waarbij in combinatie met een handzender de deur middels een afstandsbediening ontgrendeld kan worden.

MEER INFORMATIE

Nog vragen over dit product? Voor advies, levering en/of montage zijn wij u graag van dienst. Mailnaar info@ablbeveiliging.nl of bel 0318 48 14 32.ABL Beveiliging – specialist in elektrische sloten 0318 48 14 32 / info@ablbeveiliging.nl

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.