ILOQ sluitsyteem offerte aanvragen

Toegangssystemen is één van onze specialismes. Als expert, geven wij u niet alleen de prijs van een toegangssysteem, maar bepalen we liever samen met u de wensen en de mogelijkheden. Aansluitend volgt er dan een overzicht van de oplossing en de bijbehorende kosten en baten.

Waarom ILOQ?

Wilt u meer informatie over ILOQ, of weten of dit systeem in uw situatie het meest ideaal zou kunnen werken dan helpen wij u graag verder. ILOQ is een uniek systeem dat zelfvoorzienend is in zijn energie, voor het ILOQ systeem worden namelijk geen batterijen gebruikt. Het ILOQ systeem brengt de toekomst in deuropening en duurzaamheid bij elkaar

Advies, levering en montage kunnen wij compleet voor u verzorgen. Maar ook de nazorg blijft bij ons niet achter!

Als merkonafhankelijke partij, helpen wij u het juiste toegangssysteem te kiezen in uw situatie. Dit kan ILOQ zijn, maar ook andere systemen, als Verso cliq, smartair, Salto/Salto KS, etc. kunnen wij aanbieden, wanneer dit beter past in uw situatie. 

Wat kost ILOQ? Vraag hier uw ILOQ offerte aan!

De prijs van het ILOQ systeem is afhankelijk van diverse componenten. Wanneer u onderstaand formulier invult, dan nemen wij contact met u op, om u in dit offerte traject te begeleiden.

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.