Justin mobile

JUSTIN MOBILE APP

De JustIN mobile app is een app die het mogelijk maakt om een smartphone als sleutel te laten dienen.De app is bijvoorbeeld een goede vervanger van de kamersleutels in kantoor panden of in hotels.
Gasten krijgen de kamersleutel via hun eigen smartphone binnen, dit voorkomt wachtrijen bij de receptie. Zo kunnen de medewerkers bij de receptie zich meer richten op het verblijfscomfort van de klanten. Pasjes, tags en sleutels zijn dus niet meer nodig, maar wel beschikbaar voor gasten zonder smartphone. Als organisatie/bedrijf kun je alle data gemakkelijk bij houden via het bijbehorende beheersysteem.

HET GEBRUIK VAN DE JUSTIN MOBILE APP

Nadat het telefoonnummer is geverifieerd ontvangt de gebruiker van de organisatie zijn sleutel met daarbij de bestemming (kamernummer/kantoor nummer) via de app. De gebruiker heeft zijn sleutel al ontvangen, dus is nu niet meer verplicht om via de receptie te gaan maar kan nu rechtstreeks door naar zijn kantoor. Door middel van het openen van de sleutel in de app en de smartphone tegen het slot aan te houden ontgrendeld de deur.

MEER INFORMATIE / AFSPRAAK MAKEN:

ABL beveiliging is de partij op het gebied van toegangen / deuren; of het nu gaat om beveiliging of veiligheid, wij zijn het juiste aanspreekpunt.

Nog vragen over onze systemen, en hoe wij u van dienst kunnen zijn?

U kunt contact opnemen via info@ablbeveiliging.nl of
bellen naar 0318 48 14 32.

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.