Meerpuntssluiting

De meerpuntssluiting is een insteekslot dat de buitendeur bijzonder goed beveiligt. Het slot heeft meerdere sluitpunten verdeeld over de lengte van de deur. Vaak is het een driepuntssluiting, maar vijfpuntssluitingen komen ook voor. 

 

Het mooie van de meerpuntssluiting is, dat u geen bijsloten meer nodig heeft. Eén slot met één sleutel is genoeg. Dat ziet er een stuk mooier uit op de buitendeur en het scheelt flink wat ruimte aan uw sleutelbos.

 

Het installeren van meerpuntssloten is absoluut vakwerk. Bovendien is het belangrijk dat het meerpuntsslot het SKG-keurmerk heeft. Een inbreker hoeft tenslotte maar één slot te manipuleren om binnen te komen, dus dat slot moet wel goed zijn. Zorg er ook voor dat er veiligheidsbeslag wordt toepast. Niet alleen zijn de schroeven dan niet van buitenaf bereikbaar, het beschermt ook tegen het zogenoemde kerntrekken. 

 

Een andere vorm van een meerpuntssluiting is de inbouwespagnolet. Spagnoletten worden vooral gebruikt om dubbele tuindeuren, serredeuren en dubbele ramen van binnenuit af te sluiten. Dit gebeurt met een hendel of (afsluitbare) kruk. De inbouwspagnolet heeft vaak wel 10 sluitpunten, soms aan meerdere kanten van de deur. De minder veilige variant is de opbouwspagnolet. Daarbij schuift een stang in een of twee sluitpunten (boven- en/of onderdorpel).

                             

ABL Beveiliging

Naast het leveren van meerpuntssluitingen kan ABL Beveiliging deze ook monteren. Voor vragen of advies staat ABL Beveiliging u graag te woord.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over meerpuntssluitingen kunt u contact opnemen via het contactformulier of bel naar: 0318-481432. Vraag voor de prijs van een meerpuntssluiting gratis een offerte aan.    

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.