Motorslot

Sloten bestaan uit twee ‘schoten’. De nachtschoot houdt de deur op slot. Je bedient hem met een sleutel. De dagschoot, die met de deurkruk bedient wordt, zorgt er alleen maar voor dat de deur dicht blijft zitten. Bij een motorslot wordt de deur motorisch van het slot af gehaald en ontgrendeld. In combinatie met een deurautomaat kan u de deur ook automatisch laten openen en krijgt u de deur ‘hands-free’. Bij het sluiten van de deur wordt het slot mechanisch vergrendeld. Omdat de nachtschoot daarbij eerst wordt ingetrokken en pas weer uitschuift wanneer de deur in de sponning valt, kan de deur niet per ongeluk open blijven staan. 

   

Offerte aanvragen Contact >>

                                                                                                                          Motorslot         

Mogelijkheden motorslot

Een motorslot kan in verschillende situaties worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan een deurautomaat of een toegangssysteem / intercom. Ook hebben deze motorsloten verschillende signaleringen waarmee de deurstatus in de gaten gehouden kan worden. Aan de buitenzijde wordt een vaste greep geplaatst en aan de binnenzijde komt een kruk. Ook is het mogelijk om een bestaande deurgreep te houden, hierdoor blijft er geen schade over. Deze motorsloten zijn zowel te gebruiken met houten deuren als aluminium profiel deuren. Deze sloten kunnen ook worden uitgevoerd in een meerpuntsluiting hiermee wordt de deur ook motorisch onder en boven ontgrendeld. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. 

ABL Beveiliging

Naast het leveren van motorsloten kan ABL Beveiliging deze ook monteren. Ook bij storing van een motorslot kunt u terecht bij ABL Beveiliging. Voor een vraag of advies staat ABL Beveiliging u graag te woord.

Meer informatie

Voor meer informatie over motorsloten kunt u contact opnemen via het contactformulier of bel naar: 0318-481432. Vraag voor de prijs van een motorslot gratis een offerte aan.

 

Offerte aanvragen Contact >>

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.