Onderhoud deurautomaten tegen scherpe tarieven.

Onderhoud aan deurautomaten (elektrische drangers) dient jaarlijks uitgevoerd te worden. Dit is niet alleen een advies, maar om aan de EN16005 normering te voldoen is dit ook een verplichting.  Neem contact op voor meer informatie. 

ONDERHOUD DEURAUTOMAAT (ELEKTRISCHE DRANGER)

Naast de verplichting om de deuren te onderhouden, is het ook een meerwaarde voor u als klant. Met hetDeurautomaat / elektrische dranger periodieke onderhoud, wordt de automatische dranger nagelopen op werking, slijtage op lagers, onderdelen, worden indien noodzakelijk onderdelen gesmeerd en gereinigd.  

VOORDEEL ONDERHOUD DEURAUTOMATEN:

Het voordeel voor de klant is, dat er jaarlijks gecontroleerd wordt op de juiste werking. Hierdoor blijft het systeem aan de laatste normen voldoen. Daarnaast kan er vaak tijdig worden ingegrepen, zodat het compleet vervangen van de automatische drangers veelal voorkomen kan worden. Hierdoor ontstaat voor u en bezoekers een bedrijfszeker systeem.  Als merkonafhankelijk specialist kunnen wij het onderhoud van deurautomaten uitvoeren op vrijwel alle merken. Assa abloy / besam / dorma / ditec / entrematic / Maasland / Record / etc.

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.