Salto systems

Bij ABL Beveiliging kunt u terecht voor een breed scala aan toegangssystemen van Salto Systems. De salto sloten zijn compatibel met diverse deurconfiguraties waaronder ook deursloten, elektronisch grendels en cilinders. Een belangrijk kenmerk van Salto Systems is het gebruikersgemak.

Offerte aanvragen Contact>>

Salto sloten

Salto sloten van Salto Systems maken gebruik van RFID technologie. Door deze technologie is het mogelijk om deuren en andere toegangspunten te beveiligen met elektronische sleutels. Wij bieden een breed scala aan salto sloten, elektronische grendels en andere toegangssystemen. Deze kunnen worden geprogrammeerd om diverse rechten en gebruikers gemakken toe te kennen aan gebruikers.

Salto slot

Een Salto slot heeft een erg flexibele werking en zijn zowel online als offline werkzaam. Wanneer het het Salto slot online is, communiceert deze rechtstreeks met de server. Bij een offline werking worden alle gegevens op de lokale elektronische sleutels opgeslagen en bijgewerkt wanneer deze weer met het systeem kunnen communiceren. Zo is uw veiligheid niet afhankelijk van een continue werkende internet verbinding.

Salto deurslot

Salto deursloten bieden diverse componenten om effectieve veiligheid aan te bieden.

  • Elektronische sleutels – Sleutels worden draadloos gecommuniceerd met toegangscontrolelezers om toegang te verlenen.
  • Toegangscontrolelezers – Een breed scala aan control lezers die communiceren met de sleutels waaronder deursloten, cilinders of elektronische grendels.
  • Softwareplatform – Centraal beheer via een toegankelijk softwareplatform.
  • Tijdschema’s en beperkingen – Mogelijkheid om gebruikers tussen bepaalde tijden toegang te verlenen en te verbieden.
  • Online en offline werking – Zekerheid en flexibiliteit in situaties waarin constante internetverbinding niet mogelijk is.

ABL Salto toegangscontrole

De Salto Toegangscontroles van Salto Systems zijn gecreëerd om de beveiliging van gebouwen te verbeteren. Wij adviseren, leveren en monteren graag uw toegangscontrole systemen. Ontdek direct de mogelijkheden.

Offerte aanvragen Contact>>

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.