Toegangscontrole met druppel

Grip hebben op wanneer een pand toegankelijk is en wie toegang hebben? Toegangscontrole met druppel, tag of zelfs je mobiele telefoon is dan dé oplossing. Middels een elektronisch deurslot kan er toegang verleend worden tot een bedrijfspand, zoals bijvoorbeeld een kantoor. 


Offerte aanvragen  Contact >>


Gebruiksvriendelijk: Toegang met druppel

Een toegang met druppel is zeer makkelijk te gebruiken. Open de deur of draai deze op slot door de tag of druppel tegen het elektronisch deurbeslag te houden. Wanneer je de deur achter je dicht laat vallen, wordt deze automatisch vergrendelt. De deurkruk is dan lam en geeft geen tegendruk. Dit zorgt voor extra veiligheid. Open de deur simpelweg weer door je tag tegen het deurbeslag te houden. 

De cilinder geeft middels een piep of lichtje aan dat de handeling goed is doorgekomen. Wist je dat je zelfs je telefoon kunt synchroniseren? 

Veilig: Druppel toegangsysteem

Verhoog de veiligheid van je organisatie met een druppel toegangssysteem. Deuren zijn alleen nog te openen en op slot te draaien met een id-drager zoals druppels, tags of telefoons. Id-drager verloren? Deactiveer dan simpelweg de id-drager op afstand. 

Grip op toegang: Registreer gebruikers

Het registreren van gebruikers bij een toegangscontrole met druppel is ideaal voor bedrijven met zowel een vast als wisselend personeelsbestand. Het wisselen van gebruikers is simpel en snel door te voeren. Zo blijf je inzicht houden in wie toegang heeft tot welke ruimten.  

Voordelen van een toegangscontrole met druppel:

  • Zeer duurzaam door hergebruik.
  • Geen sleutels maar id-dragers zoals druppels, tags of telefoons.
  • Sleutels kunnen afbreken, een druppel of tag is voor exterieur gebruik en daardoor slijtvaster.
  • Krijg grip op wie, waar en wanneer toegang heeft tot welke ruimte. 
  • Toegangsrechten op verlopen tags of druppels zijn op afstand te wissen.
  • Toegangscontrole met tag of druppel kan over meerdere vestigingen doorgevoerd worden. 
  • Bij verlies van een sleutel moet het hele sluitsysteem vervangen worden, bij een elektronisch toegangssysteem is dit niet aan de orde. Deactiveer simpelweg de druppel.
 

Waarom kiezen voor toegangscontrole met druppel

Voorheen waren toegangscontrolesystemen kostbaar en omslachtig. Dankzij het draadloze toegangscontrolesysteem met druppel is het een stuk gebruiksvriendelijker en goedkoper om te implementeren. Wist u dat we in 10 minuten een elektronisch toegangssysteem kunnen aanleggen? Een elektronisch deurslot kunnen wij ook in combinatie met een deurdranger voor u installeren: 

Adviseren, installeren en onderhouden

Meer informatie over een draadloze toegangscontrole oplossing? We adviseren u graag over de mogelijkheden. Daarnaast installeren en onderhouden we het toegangssysteem en bieden daarmee een volledige service aan.


Offerte aanvragen  Contact >>

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.