Verbeter uw Toegangscontrole met SALTO KS – Keys as a Service

In de snel evoluerende wereld van toegangscontrole is het essentieel om bij te blijven met de nieuwste technologieën. Mechanische sleutels behoren tot het verleden, en de toekomst is digitaal. SALTO KS (Keys as a Service) is hier om uw toegangscontrole naar een hoger niveau te tillen met een flexibele, cloud-gebaseerde oplossing die aan de behoeften van elk bedrijf voldoet. In deze blog ontdekt u de voordelen en functies van SALTO KS en hoe u uw toegangscontrole kunt verbeteren.

 

Salto KS NEO cilinder en mobiele app

Waarom SALTO KS?

Traditionele mechanische sleutels hebben hun beperkingen, zoals het risico van verlies of diefstal, en het ongemak van het beheren van fysieke sleutels. SALTO KS biedt een revolutionaire benadering door volledig digitaal te gaan met toegangsrechten en beheer. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten overwegen over te stappen op SALTO KS:

1. Cloud-Based Toegangscontrole:

   

   • Vergeet complexe software-installaties en fysieke serverbehoeften op locatie. Met SALTO KS wordt uw toegangscontrole beheerd in de cloud, waardoor u altijd en overal toegang hebt tot uw systeem.

  2. Flexibele en Schaalbare Oplossing:

    

    • SALTO KS groeit mee met uw bedrijf, zonder extra manuren of kosten voor nieuwe bekabeling. Het is geschikt voor elk type bedrijf en elk type deur.

   3. Realtime Toegangsbeheer:

     

     • Met SALTO KS heeft u volledige controle over wie, waar en wanneer toegang heeft. Beheer al uw deuren, gebruikers en locaties vanuit één webapplicatie of mobiele app.

    4. Veilig en Gemakkelijk:

      

      • Verzamel alle toegangsrechten van gebruikers op één slimme RFID-tag of smartphone. Met SALTO KS hoef je je geen zorgen te maken over verloren of gestolen sleutels. Blokkeer gewoon de tags of de gebruikerstoegang en wijs een nieuwe toe.

     5. Geavanceerde Functionaliteit:

       

      • SALTO KS biedt een breed scala aan toegangsmethoden, inclusief digitale sleutels. Het ondersteunt geavanceerde beveiligingsfuncties en biedt volledige controle over uw toegangsrechten.
      Salto KS inlogscherm Tablet
       

      Hoe SALTO KS Werkt:

      SALTO KS is eenvoudig te gebruiken en biedt krachtige functies voor toegangsbeheer:

        

        • Webapplicatie: Beheer specifieke toegangselementen, maak gebruikersrollen en -rechten aan, en krijg inzicht in activiteiten.

        • Mobiele App: Open deuren op afstand, ontvang mobiele sleutels en volg activiteiten op uw smartphone.

        • Geplande Kantoormodus: Bepaal openings- en sluitingstijden voor uw deuren om uw bedrijfsbehoeften te ondersteunen.

        

       Verbeter uw Toegangscontrole met SALTO KS

       SALTO KS biedt meer dan alleen toegangscontrole; het biedt gemoedsrust, gemak en geavanceerde beveiliging. Of u nu een klein bedrijf of een groot bedrijf bent, SALTO KS past zich aan uw behoeften aan.

        

       Wilt u meer weten over hoe SALTO KS uw toegangscontrole kan verbeteren? Neem contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe u kunt profiteren van de flexibiliteit en betrouwbaarheid van Keys as a Service. Uw toekomst met toegangscontrole begint hier.

       Salto KS software of laptop                           Salto KS mini beslag

       Stel vrijblijvend je vraag

       • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
       • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.