Vrijloopdrangers

ABL beveiliging heeft voor vrijwel iedere situatie en iedere wens geschikte vrijloopdrangers. Of het nu gaat met vastzetinrichting, glijarm, of knikarm, ABL beveiliging levert en/of monteert zoals u wenst. Wilt u een specifiek merk? Wij helpen u graag.

Offerte aanvragen Contact >>

WERKING VRIJLOOPDRANGER?

Vrijloopdrangers zijn deurdrangers die normaal gesproken niet werken als dranger. Ideaal voor in bijvoorbeeld de zorg of ander intensief gebruik, wanneer een gewone dranger teveel weerstand geeft. Deze vrijloopdrangers treden pas in werking als er een brandmelding of andere calamiteit is. Hierdoor sluit de deur, waardoor er minder trek is, en dus minder last van snelle verspreiding van de brand en/of rook. De vrijloopdrangers zijn 24v gevoed, waardoor ze rechtstreeks via de brandmeldcentrale te koppelen zijn. 

Opties en diverse types

 In veel gevallen past men een vrijloopdranger met vastzetinrichting toe, zodat de deur helemaal open kan staan, maar in geval van nood automatisch sluit. Andere opties zijn:

·         Glijarm of knikarm

·         Deurbladmontage of kozijnmontage

·         Geïntegreerde rookmelder

·         Instelbare sluitkracht

·         Vastzetinrichting

·         Etc.

ABL beveiliging is niet merk gebonden; we kiezen de beste oplossing. We leveren onder andere de vrijloopdrangers en automatische deurdrangers van: Geze, Dorma, Besam, Assa Abloy, Buva, Dictator, etc. Wilt u een specifiek merk, of dezelfde dranger als op een andere deur? Wij verzorgen het complete plaatje en adviseren u ook, wanneer een andere oplossing gewenst is!

MEER INFORMATIE / AFSPRAAK MAKEN:

ABL beveiliging is de partij op het gebied van toegangen / deuren; of het nu gaat om beveiliging of veiligheid, wij zijn het juiste aanspreekpunt.

Nog vragen over onze systemen, en hoe wij u van dienst kunnen zijn? U kunt contact opnemen via info@ablbeveiliging.nl of bellen naar 0318 48 14 32.

Offerte aanvragen Contact >>

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.