DORMA SVP 6000 sloten

Met het Dorma SVP 6000 slot opent u het slot handmatig, maar een spoel geeft de krukbediening vrij. Deze sloten kunnen elektrisch aangestuurd worden door een extern systeem. Denk bijvoorbeeld aan een toegangscontrolesysteem of een afstandsbedieningssysteem zoals tijdsbesturing, toetsentableau of drukknop. Daarnaast zijn deze sloten ook mechanisch verkrijgbaar.

SVP 6000 slot

Dit slot vergrendeld automatisch wanneer de schoten het kozijn raken.

 

Er zijn voor de ontgrendeling meerdere  manieren:

 

  • Het bedienen van de kruk
  • Het openen met de sleutel
  • Openen doormiddel van het aangesloten systeem

 

Werking Dorma SVP 6000 slot

Dit elektronische slot geeft de deurkruk vrij aan de buitenzijde als het aangesloten systeem toegang geeft. Het slot zelf kan wisselen tussen rust- en arbeidsstroom. Daarnaast hebben de elektronische sloten een groot aantal signaleringscontacten. Besturingen zijn niet nodig en de sloten kunnen vanuit toegangscontrole systemen gevoed worden.

 

 

Het grote voordeel van deze sloten ten op zichten van motorsloten is de levensduur, dit door de verschillen in handelingen die de motoren moeten uitvoeren.

Mogelijkheden Dorma SVP 6000 slot

Deze sloten zijn een uitermate sterke oplossing, tegen een naar verhouding betaalbare prijs. Deze krukgestuurde sloten worden toegepast in combinatie met toegangssystemen,SVP 6000 slot gemonteerd intercomsystemen, domotica of ander systemen gericht op het vergrendelen en ontgrendelen van deuren.

 

 

Het standaard Dorma SVP 6000 slot vergrendeld mechanisch wanneer de deur sluit. De vergrendeling vindt plaats op de nachtschoot en niet zoals met een elektrische opener op de dagschoot. Van binnenuit kan er altijd met de kruk gevlucht worden

ABL Beveiliging

Naast het leveren van de SVP 6000 sloten kan ABL Beveiliging deze ook monteren. Ook bij storing van dit slot kunt u terecht bij ABL Beveiliging. Voor een vraag of advies staat ABL Beveiliging u graag te woord.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze sloten kunt u contact opnemen via het contactformulier of bel naar: 0318-481432. Vraag voor de prijs van een SVP 6000 slot gratis een offerte aan.

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.