Solenoidsloten

Bij solenoidsloten opent u het slot handmatig, maar een spoel geeft de krukbediening vrij. Deze sloten kunnen elektrisch aangestuurd worden door een extern systeem. Denk bijvoorbeeld aan een toegangscontrolesysteem of een afstandsbedieningssysteem zoals tijdsbesturing, toetsentableau of drukknop. Daarnaast zijn deze sloten ook mechanisch verkrijgbaar.

Offerte aanvragen Contact >>

Automatische vergrendeling 

solenoidsloten

 

Dit slot vergrendeld automatisch wanneer de schoten het kozijn raken. Er zijn voor de ontgrendeling 2 manieren:

-Het bedienen van de kruk

-Het openen met sleutel

 

Dit elektronische slot geeft het slot de deurkruk vrij aan de buitenzijde. Het slot zelf kan wisselen tussen rust- en arbeidsstroom. Daarnaast hebben de elektronische sloten een groot aantal signaleringscontacten. Besturingen zijn niet nodig en de sloten kunnen vanuit toegangscontrole systemen gevoed worden.

 

Het grote voordeel van solenoidsloten ten op zichten van motorsloten is de levensduur, dit door de verschillen in handelingen die de motoren moeten uitvoeren.

Mogelijkheden solenoidsloten

De elektronische solenoïd serie van Assa abloy is een uitermate sterke oplossing, tegen een naar verhouding betaalbare prijs. DezeIngebouwd Solenoidslot krukgestuurde sloten worden toegepast in combinatie met toegangssystemen, intercomsystemen, domotica of ander systemen gericht op het vergrendelen en ontgrendelen van deuren. De EL560 is voorzien van een europrofiel cilinderuitsparing.

Het standaard Solenoid slot vergrendeld mechanisch wanneer de deur sluit. De vergrendeling vindt plaats op de nachtschoot en niet zoals met een elektrische opener op de dagschoot. Van binnenuit kan men altijd met de kruk naar buiten in geval van nood.

ABL Beveiliging

Naast het leveren van solenoidsloten kan ABL Beveiliging deze ook monteren. Ook bij storing van een solenoidslot kunt u terecht bij ABL Beveiliging. Voor een vraag of advies staat ABL Beveiliging u graag te woord.

Meer informatie

Voor meer informatie over solenoidsloten kunt u contact opnemen via het contactformulier of bel naar: 0318-481432. Vraag voor de prijs van een solenoidslot gratis een offerte aan.

Offerte aanvragen Contact >>

Stel vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.